Vinn Cupfinaledrakt – Follo

Vinn Cupfinaledrakt

Stem på lagenes beste spillere og vinn signert Cupfinaledrakt.

Det er ikke noe nytt at man kan stemme og vinne. Ei heller vinne signerte drakter. Ei heller drakter der alle har signert. Men for første gang har du nå anledning til å vinne cupfinaledrakter fra samtlige cupfinalelag.

Benytt anledningen til å skaffe deg et ekstra Cupfinaleminne for livet.

Uansett om du er i Oslo Spektrum eller foran TV’en kan du nå vinne signert Cupfinaledrakt fra samtlige av cupfinalelagene. Alle Cupfinalelagene gir bort en cupfinaledrakt som er signert av samtlige av lagets spillere. Draktene trekkes ut blant de som har stemt på en av lagets spillere. Du er med i trekningen uansett hvilke spillere du har stemt på. Det trekkes ut en signert Cupfinaledrakt vinner pr cupfinalelag.

Du sender klubbnavn og draktnummer til 22 58, og du er med i trekningen for drakt fra denne klubben. Tjenesten koster 5,- pr melding. Overskuddet går til klubbene det blir stemt på. Det er tillatt å øke vinnersjansene sine ved å stemme på mange spillere fra samme lag, eller mange ganger på samme spiller.

Stemmer du på spillere fra alle lagene kan du jo vinne 8 drakter. Snakk om å ha tøff trappeoppgang. På klubbenes sider finner du alle spillernavnene og draktnumrene i god tid før Cupfinalene. Noen av klubbene vil også legge ut mer informasjon.

Du kan stemme frem til midnatt 30.desember. Vinnere vil bli annonsert på klubbenes hjemmesider og Topphandball.no den 31.desember. Klubbene avtaler overlevering direkte med vinnerne.

Stem på spillere på alle lagene du ønsker å støtte
eller ønsker å kunne vinne Cupfinaledrakt fra.

Send

Tertnes og draktnummer

Byåsen og draktnummer

Falk og draktnummer

Fyllingen og draktnummer

Larvik og draktnummer

Vipers og draktnummer

Haslum og draktnummer

Follo og draktnummer

Til 22 58

 

Norsk Topphåndball ønsker alle på og utenfor banen lykke til med Cupfinalene.

 

HER ser du annonsen.