2DIV:Knuste OSI – Follo

2DIV:Knuste OSI

Kampen var jevn de første minuttene til 5-5 etter 8. Så kjørte Follogutta sakte fra OSI til pause hvor det stod 19-14.

De spillte til tider strålende både i forsvar og angrep, men sovnet noen ganger bakover da OSI kom enkelt gjennom og de bommet litt mye på sjanser de burde ha satt.

I 2.omg kjørte Follogutta rett og slett fra OSI som ble omgjort til statister og det stod 35-21 etter 20 min.

Siste halvdel av 2.omg byttet Follo mange spillere slik at alle fikk spille og OSI knappet innpå til sluttresultat 42-31 og nok en strålende gjennomført kamp av Follogutta som trygget ledelsen i 2.divisjon.