Bestått ! – Follo

Bestått !

Det ble tap 34-30 for Haslum i kveldens generalprøve i Nadderudhallen, men det var veldig mange lyspunkt.

Litt mer på hugget de første 10-15 min av kampen og resultatet kunne vært et helt annet.
I starten var ikke Follogutta kjappe nok hjem igjen og fulgte ikke helt de avtaler man hadde gjort på forhånd og etter 12.min ledet Haslum 10-5. Mange tenkte nok at nå er det kjørt og Haslum kommer til å kjøre over Follo, men den gang ei !
Follogutta sto på og ledelse ble aldri større enn 5 mål i 1.omg. De viste en innsats, en aggresivitet, en disiplin og en glød som det er lenge vi har sett.
Haslum ledet 21-16 til pause, men vi føllte alle at dette kunne gå…

2.omg fortsatte i samme spor som 1.omg og Haslum seg foran med 3-5. Halveis i 2.omg var Follo bare 2 mål bak, 29-27 og vi føllte alle at dette kunne gå bra….
Det gjorde det ikke da Follogutta hadde 5 bom + en straffemiss og vips var Haslum 5 mål foran igjen. Men Follogutta skal ha skryt for aldri å gi opp og stod på til kampslutt.

Det ble tap 34-30, men vi satt sammen igjen med en veldig god følelse etter kampen. Dette var flere hakk bedre enn kampen mot BSK og alle de som har sagt at cupfinalen er avgjort før den er spillt har fått noe å tenke på nå !

Gutta viste i dag en aggresivitet, innsats, glød og glede som er der hvor vi ønsker at de skal være og flere spillere meldte seg på idag.
Elvijs Borodovskis ble kåret til Follo’s beste spiller og puttet hele 9 baller bak Haslum’s keepere. I tillegg stod Nicklas Knudsen frem i dag og viste at han også blir å regne med – strålende Nicklas, dette har vi lengtet etter !
Philip Åkesson stod en strålende 2.omg og hadde over 55 % i redninger og vårt flygende lyn på venstrekanten, Magnus Jøndal puttet hele 7 mål i 1.omg og fikk ekstra oppvarting i 2.omg.

Til tross for tap, dette var et kjempesteg i riktig retning og vi gleder oss til neste kamp.

Disse var med:
Elvijs Borodovskis 9, Magnus Jøndal 7, Nicklas Knudsen 6, Kyrre Johannesen 3, Anders Myhra 3, Henrik Flack 2, Joachim Østerås, Benjamin Nordby, Martin Haube, Alexander Westby, Bjørn Olav Raasok og Philip Åkesson.

(Follo)