2.DIV Bækkelaget vant – Follo

2.DIV Bækkelaget vant

Kampen startet strålende av Follogutta, ledet kjapt 6-1 før BSK våknet.
Resten av omgangen var kampen jevnspillt, men hadde ikke Emil Vindheim stått strålende i målet, hadde nok BSK vært ajour til pause. Forsvarsspillet var stillestående, kommunikasjonen manglet og BSK gled gjennom forsvaret gang på gang.
Til pause stod det 19-16.

2.omg startet katastrofalt. Bom etter bom etter bom og liten eller ingen vilje til å løpe hjem i forsvar, gjorde at BSK brukte 4.min på å komme ajour til 19-19.
Først 9 min ut i 2.omg klarte Follogutta å putte ballen i BSK målet, men da hadde BSK kontret 6 baller bak Emil og BSK ledet 20-22. Det stod 26-27 etter 18 min, men nærmere kom ikke Follogutta.
BSK var mer disiplinerte, mer aggresive og kjappere en Follogutta i denne kampen. Follogutta var merkelig tamme i forsvar og manglet fullstendig disiplin til å ta løpet hjem når avslutningene forover gikk utafor eller i keeper.
Regner med at trenerne får justert det til neste kamp.

Disse var med:
Martin Flack 6, Patrick Braarud 5, Magnus Walla Brandshaug 5, Kim Ronny Rørkvist 5, Joachim Vorkinn 4, Anders Engebakken 2, Kjell Andre Hardy 1, Martin Haube 1, Eivind Årbu, Eirik Gombos og Emil Vindheim.