Strålende: 28-24 !!! – Follo

Strålende: 28-24 !!!

En kjempematch av Follogutta i Langhushallen idag !

Lagene fulgte hverandre tett de først 10 min til 5-5. Da dro BSK/NIF litt ifra og ledet på det meste med 4 mål; 6-10.
Det var mange som tenkte at nå er det kjørt, men Follogutta hadde en glød, en aggressivitet, en intesitet, en glede osv som det er en stund siden vi har sett i Langhushallen.
Dette resulterte i et strålende forsvarsspill som til tider paralyserte BSK spillerne. Godt forsvarspill resulterte igjen i godt keeperspill av Philip Åkesson som kom inn for Bjørn Olav Raasok i 1.omg. Philip hadde en redningsprosent på 65% i 1.omg og sakte men sikkert spsiet Follo seg inn på BSK til pause og stillingen 12-14 til BSK.

2.omg startet i samme spor som 1.omg sluttet, med BSK et par mål foran.
Men 11.min ut i 2.omg var forspranget borte, da var stillingen 18-18 og Follogutta spillte med utrolig entusiasme og glød.
Det stod 20-20 etter 17.min, men så ble BSK kjørt fra av agressive og entusiastiske Follogutter som sprudlet mer og mer utover i kampen.
De siste 10 min var ikke seieren truet. BSK spillerne ble mer og mer paniske og scoret kun 6 mål de siste 22 min av 2.omg takket være strålende forsvar og strålende keeperspill av Philip. Philip hadde i overkant av 50% i redningsprosent i 2.omg!

En strålende og morsom kamp med Follospillere som hadde en glødende innsatsvilje og en heltent Jan-Ivar Lorentzen på sidelinja som var rørt etter kampen når seieren var i boks !

Vi gratulerer gutta med en meget fortjent seier over BSK/NIF med 28-24 !

Elvisj Borodovskis ble kåret til Follo’s betse spiller med hele 9 mål – vi gratulerer !

Vår unge stjernefotograf Audun Braastad har gått berserk med kameraet sitt igjen, HER er resultatet.

Dette skriver Østlandets Blad
Her kan lese hva BSK/NIF skriver
Her er Nordstrands Blad

TV8 Follo tok opp hele kampen igår og viser den i sin helhet fra kl.20:30 idag(torsdag 25/11).
De har laget en kavalkade av kampen som du kan nyte HER.