Ble kjempet i senk – Follo

Ble kjempet i senk

Tidligere har vi hatt et godt på Fyllingen både hjemme og borte. De første 10 min til 6-6 var kampen jevn og lagene fulgte hverandre.

De neste 8 min var katastrofale for Follo, vi fikk en 2 min, flere tekniske feil og 4 skudd som Fyllingens gode keeper reddet.
Det stod 11-7 etter 18 min.
Resten av omgangen var ikke bra, Fyllingen scoret 6 og vi scoret 3 til pauseresultat 17-10.
Philip Åkesson hadde ikke dagen og ble byttet ut med Bjørn Olav Raasok mot slutten av 1.omg.

2.omg ble ikke bedre. Vi slet fryktelig i angrep mot et aggresivt Fyllingen forsvar som jobbet knallhardt.
Bakover var forsvaret til tider åpent som en låvedør og hadde ikke Bjørn Olav hatt en redningsprosent på over 50 hadde resultatet blitt mye verre.

Ser vi litt på statistikken som du kan se HER, hadde vi 15 tekniske feil, ved 7 av disse gikk Fyllingen rett i angrep og scoret mål på oss.

Vi fikk fire 2 minuttere og disse 8 min tapte vi bare 4-3.