2DIV: Ny seier – Follo

2DIV: Ny seier

Topp mot bunn men Kjelsås startet best før gutta våre våknet ordentlig. Det stod 3-3 etter 4 min og Follogutta sa takk for seg og raste fra Kjelsås. Ledelsen var på det meste på 7 mål, 18-11 etter 23 min. I denne perioden stod gutta godt i forsvar og kjørte tempo og var aggresive i angrep. Så slappet de av og Kjelsås tok innpå til pauseresultat 20-15.

2.omg startet katastrofalt dårlig. Tempo var helt borte, angrepsspillet var fantasiløst, stillestående og enkelt for Kjelsås å stoppe og etter bare 7 min av 2.omg hadde de tatt oss igjen og ajour på 22-22.
Så begynte Follogutta å skjønne at de måtte ta i litt mer og de kjørte fra Kjelsås til 29-25 og Kjelsås tok time out.

Selv om Kjelsås la ut 2 frimerker på Lars og Martin, så klarte de ikke å ta oss igjen bla fordi dette var en strålende kamp av lynvingen Martin Haube på høyre kanten. Han puttet hele 11 mål bak Kjelsås keepere og spillte en strålende kamp.

Sluttresultatet ble 36-30 til Follo.

Hadde ikke Follogutta bommet mye alene med keeper, hatt en lengre periode med bra forsvarspill enn 15 min i 1.omg og holdt et langt høyere tempo enn de gjorde, ville de vunnet mye mer.

2.div laget ligger fortsatt på topp med 15 poeng og skal møte Bækkelaget 2 i neste kamp søndag 28/11.