2DIV Knuste Njård – Follo

2DIV Knuste Njård

Toppoppgjøret i 2.div mellom Njård og Follo Håndball i Njårdhallen, var spennende i 1 og 1/2 omgang.

Men starten av kampen var utrolig dårlig av Follo Håndball. Njård gikk rett ledelse og ledet på det meste hele 6-1 og det så ut som Follogutta hadde lim under skoene både i forsvar og angrep.

Etter en time out på stillingen 6-1, skjerpet gutta seg spiste seg innpå sakte men sikkert. 12-11 stod det etter 26 min og til pause var stillingen 14-12.

2.omg startet rotetet med mange feilpassninger og totalt minst 7 bom alene med keeper i løpet av omgangen.

Men Follogutta satte opp tempoet 1 hakk i 2.omg og etter 13 min var Follo ajour på stillingen 20-20.

De siste 17 min scoret Njård kun 4 ganger mens Follo scoret 12 ganger. Njård spillerne var slitne og man så tydelig at Follo var mye bedre trent. I tillegg kom Eirik Gombos inn på slutten av kampen og omtrent stengte målet med en redingsprosent på over 60 – strålende !

Njård hadde ikke noe å stille opp med siste halvdel av 2.omg og Follo bare kjørte ifra til seier 32-24 og troner nå på toppen av 2.div med 13 poeng. Det samme som VIF som har en kamp mer spillt.

Follo burde vunnet med mye mer hadde vi satt alle bomskuddene allene med keeper, det var mye sløsing av sjanser som burde vært mål.