G18 Slo kolbotn – Follo

G18 Slo kolbotn

Unggutta spillte nabooppgjør i Siggeruhallen idag.

Nabo og samarbeidsklubb Kolbotn var motstander idag. Unggutta ønsket nok revansj fra tapet i Sofiemyrhallen tidligere i høst.

Kolbotn var så vidt foran de første minuttene, men fra 8 min og ut 1.omg var Follo best i det meste og var oppe i en 6 måls ledelse, 13-7 etter 20 min.
Ungutta spillte strålende angrepsspill og tildels strålende forsvarsspill gjennom hele 1.omg og det var morsomt å se på.
Til pause stod det 14-10 til Follo.

I 2.omg datt intensiteten og aggresiviteten på unggutta og de lot Kolbotn komme inn i kampen igjen.

Etter 23 min var det uavgjort 20-20 og unggutta slet. Kolbotn gikk opp i ledelse 20-21 etter 23:40 og det så stygt ut for Follogutta.
Men igjen viser de seg sterke på slutten av en spennende og jevn kamp og scorer 2 mål i løpet av det siste minuttet, det siste 7 sekunder før slutt av Martin Delebekk og seier 22-21 over Kolbotn.

Vi får si som Kolbotn sa når de slo Follo i Sofiemyrhallen tidligere i høst :
TAKK FOR EN STRÅLENDE DAG I SIGGERUDHALLEN IDAG GUTTER !

Med seieren idag kvalifiserte Follo seg til A-sluttspillet i regionsserien med en kamp igjen. Fjellhammer er siste motstander 27.november. Kolbotn må spille B-sluttspill som eneste lag fra denne gruppen.