Endelig ! – Follo

Endelig !

Endelig klarte Follogutta ås slå Runar i Runarhallen i en strålende gjennomført semifinalekamp.

Runar gikk opp i en 3-0 ledelse etter 5 min, men så våknet Follo maskineriet med 2 mål av Follo’s toppscorer Elvijs Borodovskis og 2 mål av lynvingen Magnus Jøndal og vips var vi ajour på 4-4 etter 10 min.

De resterende 20 min av 1.omg spillte Follogutta en strålende forsvarskamp og slapp bare inn 4 mål til slik at pauseresultatet ble 8-12 til Follo.
Follogutta glødet idag slik som vi har sett tidligere når de har spillt strålende kamper. De kjempet, var aggresive og Philip hadde en strålende dag i målet bak et strålende forsvar.

2.omg slet vi i første halvdel, spesiellt i angrep. Halveis hadde Runar kommet helt opp i ryggen på oss – 15-16. Så satte Henrik Flack, Kyrre Johannesen og Anders Myhra ballen bak Runars keeper i løpet av 2 1/2 min og Follo ledet med 4 mål igjen: 15-19.

Runar yppet seg litt på 17-19, 18-20 og 20-22, men seieren var ikke truet siste halvdel av 2.omg.

En strålende gjennomført forsvarskamp av Follo, Runars Trym Bilov-Olsen og Spyridon Balomenos som har bøttet inn mål i det siste, scoret bare 4 og 3 mål mot Follo. Joachim Østerås i storslag og Anders Myhra tilbake etter skade.
Og bak et strålende forsvar stod vår gale svenske Smile Philip Åkesson og hadde over 60 i redningsprosent !

SEIER 24-21 I RUNARHALLEN OG FINALEPLASS I OSLO SPEKTRUM 30.DESEMBER MOT HASLUM !!

Elvijs Borodovskis ble kåret til Follo’s beste spiller – vi gratulerer.

Nå gleder vi oss til neste kamp i Postenligaen – dette blir morro !