Magaplask – Follo

Magaplask

1.omg var jevn og spennende og da spillte Follo bra håndball. Forsvaret satt ganske bra, men vi slet litt fremover.
Angrepsspillet ble til tider for enkelt og for foutsigbart for Elverum.
Til pause stod det 13-16 til Elverum men vi øynet alle sammen et håp om at dette kunne gå bra.

Men starten på 2.omg var katastrofalt, tekniske feil og Elverum kontret oss i senk og scoret 5 mål før vi klarte å putte ballen i Elverums mål.

Kampen var i realiteten avgjort og Follo fant ikke rytmen i angrepsspillet i det hele tatt. Flere ganger stoppet angrepet opp fordi en spiller ikke fulgte med. Det var vondt å se på. Kantene våre var ikke veldig innvolvert i spillet, alt skulle skje i midten og der er det ikke lett å komme gjennom.

Elverum var oppe i en 12 måls ledelse på det meste, men Martin Haube, Martin Juul og Magnus Jøndal(endelig) pyntet på resultatet så det til slutt «bare» ble tap med 8 mål: 25-33. Martin Haube ble også kåret Follo’s beste spiller – vi gratuleler !

Disse var med:
Elvijs Bordorovskis 6, Kyrre Johannesen 5, Martin Haube 3, Steffen Berg Løkkebø 3, Martin Juul 2, Henrik Flack 2, Magnus Jøndal 2, Lars Sterri 1, Benjamin Nordby 1, Nicklas Knudsen, Joachim Østerås, Anders Myhra, Bjørn Olav Raasok og Philip Åkesson.

Dette skriver ØB

Dette skriver Østlendingen

Dette skriver Elverum