G18 Strålende i Spar – Follo

G18 Strålende i Spar

Spar runde 1 – Follo G18 – 6/7 november 2010

Første kamp i denne runden var mot Sverresborg i Bækkelaghallen. Kampen startet jevnt, og Follo gikk opp i en 2-måls ledelse etter de første 10 minuttene. Sverresborg jobbet jevnt og trutt og tok over ledelsen. Til pause ledet Sverresborg 15-12. I andre omgang var Sverresborg oppe i en 8 måls ledelse. Follo satt i gang, som så mange ganger tidligere, en real sluttspurt. Etter full tid endte det 30-30. Mange mål som indikerer gode avslutninger, men også noe dårlig bakover for begge lag.

Spillere: Eirik, Victor, Andre 8, Alexander 7, Martin 6, Henrik 4, Kim-Ronny 3, Fredrik R. 1, Kjell-Andre 1, Eivind, Magnus K., Anders, Helge, og Mats.

Kamp nummer to var mot Skedsmo. Dette laget møtte vi tidligere i SPAR kvalifiseringen hvor vi slo de med 14 mål. Vi møtte de også i regionsserien for kun en uke siden, hvor Skedsmo trakk det lengste strået og vant med 8 mål. Follo satt et utrolig trykk fra start, og det var aldri tvil om hvem som var best. Halvveis ut i første omgang ledet Follo med 4 mål. På et tidspunkt i andre omgang var Follo oppe i en 10 måls ledelse, og sluttresultatet ble 30-23 til Follo. Mange mål, og bra jobb bakover.

Spillere: Eirik, Victor, Kjell-Andre 6, Alexander 6, Fredrik R. 4, Martin 4, Andre 3, Henrik 3, Mats 3, Eivind 1, Magnus K., Anders, Helge og Kim-Ronny.

Kamp nummer tre spilte vi mot fjorårsvinner Bækkelaget som er seedet på topp. Det ble en meget jevn og intens kamp hvor lagene skiftet på å lede med ett mål frem mot pause. Pauseresultat var 10-9 til Follo. Etter pause bølget det fortsatt frem og tilbake mellom lagene, men 18 minutter ut i omgangen ledet Bækkelaget med 3 mål 20-17.  Follo satt inn en intens trykk, og holdt et meget bra forsvar. Ved 22 minutter var det likt 20-20. De siste minuttene resulterte i to mål til hver og kampen endte uavgjort 22-22. En meget god kamp av alle våre gutter, hvor Eirik hadde en redningsprosent på tett opp mot 50%.

Spillere: Eirik, Victor, Kjell-Andre 4, Andre 3, Henrik 3, Alexander 3, Martin 3, Fredrik R. 2, Kim-Ronny 2, Mats 2, Eivind, Magnus K., Anders og Helge

En meget begivenhetsrik runde for laget, som gjorde en fantasisk figur. Dette var en av de antatt vanskeligste rundene i SPAR serien, hvor vi tok 4 av 6 poeng. Follo ligger på 9. plass etter runde 1.