G18:Tap mot Skedsmo – Follo

G18:Tap mot Skedsmo

Kamp referat - Skedsmo/Follo G18 - 30/10,2010 Tærudhallen

G18 møtte Skedsmo sist i SPAR kvalifiseringen hvor vi vant med 14 mål. Det var klart fra start at Skedsmo ville vise at de var bedre enn ved siste møte. Stort sett hvert angrep fra begge lag resulterte i mål, slik at forsvarsspillet ikke satt hos noen. Lagene fulgte hverandre til ca 9 minutter hvor stillingen var 7-7. Da satte Skedsmo sitt forsvar bedre, og Follo slet fortsatt bakover. Ved pasue ledet Skedsmo 21-15.

Keeper Victor Kristiansen fikk rødt kort mot slutten av 1. omg. Utespiller Henrik Slettbakk måtte i mål.

I 2. omg fulgte lagene hverandre tettere, og Follo gjorde en bedre figur selvom forsvaret var vår svakhet denne dagen. Reserve-keeper Henrik Slettbakk hadde en strålende redningsprosent på 40%. Sluttresultat ble 36-28 til Skedsmo.