NM semifinale – Follo

NM semifinale

Førstkommende mandag klokken 12.00 trekkes semifinalene i cupen. Sannsynligheten for at Follo Håndball får hjemmekamp er minimal.

Onsdag kveld tok Elverum seg til semifinale ved å beseire BSK/NIF 22-26 i Nordstrandshallen. Tirsdag tok Runar seg videre med storseier borte mot Fram Larvik. En kvartfinale gjenstår. Haslum – Drammen er berammet til 6. november. Vinner Drammen den, må Follo spille semifinale borte uansett hvilket av lagene de trekker.

Eneste mulighet for hjemmekamp er Haslum seier. Da må Follo trekke Haslum, og være før Mamelund og co opp av bollen.

 

Arild Østeby i Norsk Topphåndball forklarer; Først ser vi på borte/hjemme i kvartfinalen. Deretter borte/hjemme i 4. runde. Skulle dette være likt får det laget som trekkes først hjemmebane.

Østeby, og de involverte klubbene, er på plass i Norges Håndballforbunds lokaler mandag førstkommende klokken 12.00. I følge generalterminplan skal semifinalene spilles onsdag 10. november.

 

-Vi er i semifinalen for andre året på rad, og skal glede oss over det. Vi skal til Oslo Spektrum. Han vil ikke rangere eventuelle motstandere i semifinalen, men kommer gjerne med noen betraktninger. – Haslum eller Drammen borte vil være den tøffeste utfordringen. Vi har ikke slått Runar borte før, men den første seieren kommer nærmere for hver gang. Elverum slo vi borte i serien forrige sesong, og i en treningskamp der oppe. Alt er mulig. Vi skal til Spektrum, sier Jan-Ivar og legger til; Follo Fotball slo ut Rosenborg. Kan de – så kan vi.