Strålende kamp ! – Follo

Strålende kamp !

|

Endelig, etter en tøff start i årets Postenliga kom de første poengene.

Seieren kom på grunn av strålende forsvarspill og keeperspill, spesiellt i 2.omg hvor Oppsal hadde store problemer med å komme gjennom et kompakt 3-2-1 forsvar.

Oppsal tok ledelsen 0-1, men deretter var Follo foran i målprotokollen resten av kampen. Gutta viser en strålende innsatsvilje idag, aggresive og skikkelige på hugget i forsvar. Oppsal hardskytende engelske målscorer Steven Larsson kom ikke til i det hele tatt, 2 spillemål og 1 straffemål var hans fasit etter møte med Follo’s bastante forsvar og bak forsvaret stod Philip Åkesson strålende og ble kåret til Follo’s beste spiller.

Vi har fortsatt mer å gå på i angrep, som f.eks å få med kantene mer i spillet, bli mer uforutsigbare og kjøre mer tempo.
Men det er jeg sikkert på at gutta med Jan Ivar i spissen jobber hardt med videre nå da spillet virkelig begynner å sitte.
Kyrre nærmer seg toppformen og det er betryggende, Henrik blir bare bedre og bedre – dette kommer til å bli morsomt fremover!

Til pause stod det 14-11, men i 2.omg var det bare snakk om hvor stor seieren skulle bli og den ble hele 30-21.

Gled dere til neste kamp folkens – Oppsal Arena 23/10 kl.17:00 og motstander er VIF med mange gamle Follo spillere!

Disse var med :

Kyrre Johannesen 6, Henrikk Flack 5, Magnus Jøndal 4, Elvijs Borodovskis 4, Benjamin Nordby 3, Nicklas Knudsen 2, Steffen Berg Løkkebø 2, Joachim Østerås 2, Alexander Westby 1, Martin Juul 1, Lars Sterri, Martin Haube, Bjørn Olav Raasok og Philip Åkesson.
Antall tilskuere: 880

Dette skriver ØB

Her kan du se kamputviklingen

Dette skriver Oppsal

En meget fornøyd Jan-Ivar Lorentzen etter seieren over Oppsal.