Spar-serien i boks – Follo

Spar-serien i boks

Vertene St.Halvard var første motstander i kvalifiseringen til Spar-serien og gikk ut i et forrykend tempo som våre unggutter ikke klarte å demme opp for, tvert imot, de bommet , bommet og bommet, tekniske feil florerte, beina som blylodd i forsvar og keeperne hadde omtrent ikke redninger.
Etter 11 min tok Thomas time out på stillingen 6-1 til St.Halvard.
Den lille praten hjalp litt og unggutta våknet litt og vant de siste 14 min 8-6 til pauseresultat 12-9 til St.Halvard.

I de første 15 min av 2.omg holdt denne avstanden seg, men så var det bråstopp for Follo gutta de siste 10 min. Ukonsentrerte og virkert ikke som de var til stedet i det hele tatt endte med tap 28-22 og Spar-serien var plutselig veldig langt unna.

Alexander Westby 9, Andre Pedersen 5, Henrik Slettbakk 3, Martin Delebekk 2, Kjell Andre Hardy 1, Fredrik Ringstad 1, Kim-Ronny Rørkvist 1, Mats Saugen, Joakim Olsen, Anders Engebakken, Magnus Knalstad, Eivind Venås Årbu, Eirik Gombos og Victor Ramirez Kristiansen.

Andre kvalifiseringskampen var mot Skedsmo, et lag vi har tapt og vunnet mot tidligere så dette kunne bli en jevn kamp.
Det var tydelig at spillere og trenere hadde snakket sammen og jobbet bra mellom kampene. Det laget som spillte kampen mot Skedsmo var et helt annet lag. Unggutta var nå endelig til stede i St.Halvardhallen med hele seg og kjørte fra Skedsmo til pause resultat 14-11.

I 2.omg var det nesten bare et lag på banen. Skedsmo ble utspillt og rundspillt etter alle kunstens regler og våre kommende stjerner på håndballbanen kunne juble for uklassingsseier 31-17 og en plass i Spar-serien 2010/2011.

Strålende kamp gutter, det er sånn vi ønsker å se dere spille !

Disse var med :
Alexander Westby 11, Martin Delebekk 5, Andre Pedersen 5, Henrik Slettbakk 3, Fredrik Ringstad 3, Mats Saugen 2, Kjell Andre Hardy 2, Eivind Venås Årbu, Magnus Knalstad, Anders Engebakken, Joakim Olsen, Kim-Ronny Rørkvist, Eirik Gombos og Victor Ramirez Kristiansen.

GRATULERER MED PLASS I SPAR-SERIEN 2010/2011 !