Semifinale sikret ! – Follo

Semifinale sikret !

Et Follo lag i fremgang slo Haugaland 34-24 i Langhushallen idag. Det var vel egentlig ikke tvil om hvem som skulle få en plass i semifinalen heller. Det stod 5-5 etter 12 min, men så sa Follo takk for følge og kjørte fra til pause – 17-9.
En strålende gjennomført 1.omg hvor Haugaland ikke hang med i tempoet når Follo satte fart.
Når forsvaret satt som det skulle, kom ikke Haugaland til i det hele tatt og passiv tegnet kom i nesten hvert angrep.

Første halvdel av 2.omg var ikke bra fra Follo’s side. Vi datt i intensitet, aggresivitet og besluttsomhet og Haugaland spiste seg litt innpå til 25-19 18 min ut i omgangen. Derfra og ut kampen økte Follo igjen og vant en komfortabel og fortjent seier 34-24 og semifinaleplassen er dermed sikret.

Strålende å se Martin Juul tilbake på banen etter skaden, litt rusten i skuddarmen, men det forsvinner nok !

En kamp står mellom oss og en cupfinale i Spektrum ! Vi håper på en flott semifinale trekking til Follo med hjemmekamp!

Her kan du se kamputviklingen

Dette skriver ØB

Vår unge stjernefotograf har vært på ferde igjen, her er resultatet

Dette skriver Haugaland

Dette skriver Haugesund Avis

Disse var med :
Magnus Jøndal 7, Kyrre Johannesen 5, Steffen Berg Løkkebø 5, Elvijs Borodovskis 4, Lars Sterri 3, Martin Haube 3, Martin Juul 2, Benjamin Nordby 2, Henrik Flack 2, Nicklas Knudsen 1, Joachim Østerås, Michael Wold, Bjørn Olav Raasok og Philip Åkesson.