Nytt tap i Postenligaen – Follo

Nytt tap i Postenligaen

Kampen startet bra med ledelse Follo 1-3 etter 6 min, men så var det bråstopp. De neste 10 minuttene scoret Follo gutta bare 1 mål mens Drammen scoret 7 og til pause stod det 13 – 8.

2.omg forstatte i samme spor, Drammen scoret og det gjorde ikke vi. Det stod 20 – 12 halveis og hadde ikke Philip Åkesson stått bra mellom stengene hadde dette gått enda verre.

Vi bommet enda mer i denne kampen enn i forrige, hele 27 bom ble det ifølge statistikken du kan lese HER.

Drammen vant 25-21 og vi fikk vårt 5 strake tap i Postenligaen denne sesongen.