2.DIV:Unggutta fløy høyt – Follo

2.DIV:Unggutta fløy høyt

Strålende kamp av unggutta i Langhushallen idag.

A-laget til både Haslum og Follo hadde bortekamper idag så ingen av lagene stillte derfor med toppet lag. Haslum stillte med G18 laget til Helset hvor vår forrige G18 trener – Kristoffer Dekke – nå er trener. Gjensynet med Langhushallen ble ikke helt som han hadde ønsket….

Unggutta til Follo gikk rett i ledelse og den ble bare større og større utover i kampen.
Follo gutta var rett og slett best i alt i denne kampen som etterhvert ikke ble spennende, men et spørsmål om hvor stor seieren skulle bli og om gutta klarte å holde konsentrasjone oppe.

Seieren ble stor, 43 – 21 og konsentrasjonen klarte gutta stort å holde på et OK nivå. Haslum ble rett og slett løpt og skutt i senk og med et strålende 3-2-1 forsvar var det aldri tvil hvor seieren ville havne. Alle gutta kom på scoringslisten.

Strålende kveld i Langhushallen gutter !

Disse var med:

Michael Wold 7, Martin Flack 7, Magnus Brandshaug 6, Joachim Vorkinn 6, Kim-Ronny Rørkvist 4, Fredrik Ringstad 3, Mats Saugen 3, Patrick Braarud 3, kjell Andre Hardy 2, Anders Engebakken 1, Martin Delebekk 1, Emil Vindheim og Victor Ramirez Kristiansen.

 

2010-10-06