FRA VONDT TIL VERRE! – Follo

FRA VONDT TIL VERRE!

Etter den noe skuffende seriestarten mot Øif Arendal på søndag håpet vi at gutta skulle slå hardt tilbake mot Runar i kveld. Men desverre NEI!
Det startet bra da Henrik Flack og Kyrre Johannesen ga oss 1-0 og 2-0 i løpet av kampens 2 første minutter.
Forsvaret fungerte dårlig men Phillip hadde flere gode redninger og halveis i 1. omgang ledet vi 9-7.
Hva som skjedde de siste 15 minuttene av 1. omgang måtte man være i hallen for å forstå at det var mulig.
Til pause leder Runar 17-9, dvs at vi taper de siste 15 minuttene av omgangen 10-0! Vårt angrepspill stokket seg fullstendig noe som ga Runar en meget enkel jobb og de kontret inn den ene scoringen etter den andre på stakkars Phillip som var Follos klart beste spiller i 1. omgang.

De 30 tilreisende Follo supporterne hadde håpet på en bedre 2. omgang. MEN det er Runar som fortsetter å score.
19-9 og 18 minutter etter forrige Follo scoring reduserer Kyrre til 10-19. Resten av omgangen blir aldri spennende da Runar er for lang foran. Vi får pyntet noe på resultatet på slutten av kampen og taper tilslutt 33-25. All ære til Kyrre som står på hele kampen og ender som Follos toppscorer med 11 mål. Nå er vi sist i Postenligaen og alle i og rundt laget må ned i kjelleren for å snu den starten vi nå har fått!

Fyllingen er advart, Follo skal til Bergen for å blø for drakta.