Forferdelig start – Follo

Forferdelig start

Endelig var seriestarten her med ØIF Arendal som motstander i Langhushallen. Et lag som vi tradisjonelt har hatt god kontroll på i Langhushallen. Det var før.

Idag kom ikke gutta ordentlig i gang i forsvar og ØIF scoret og scoret. Vi stod litt med den berømte lua i hånda og var ikke oppe på det nivået som vi vet at gutta kan.

Forover var det enda verre, der var den berømte lua tredd ned over øyene på gutta og de klarte bare å score 7 mål i 1.omg mens ØIF putta hele 15 – bare 7 mål !!

2.omg startet bedre for Follo gutta og de hadde tatt igjen halvparten av ØIF’s ledelse – 14-18 – halveis ut i 2.omg, men så datt lua ned foran øynene igjen og ØIF vant de neste 5 min med 6-0.
Med 9 min igjen og stilling 14-24 så vi at gutta slet. Angrepsspillet fungert ikke i det hele tatt, tempo var borte og skuddene satt ikke i det hele tatt noe nesten 30 bom forteller forteller alt om.
Sluttresultat 20-28 (7-15)

Jan-Ivar og gutta har nå 4 dager på seg til å justere dette til neste kamp og det fikser de garantert.

Nå er det bare å gjøre som Erik Andersen sier; denne jobben er ferdig, nå er det neste jobb som gjelder og det er Runar-Follo HK på fredag 17/9.

Disse var med:
Henrik Flack 4, Kyrre Johannessen 1(3), Elvijs Borodovskis 3, Anders Myhra 2, Magnus Jøndal 2, Martin Haube 2, Nicklas Knudsen 2, Steffen Berg Løkkebø 1, Benjamin Nordby, Joachim Østerås, Alexander Westby, Bjørn Olav Raasok og Philip Åkesson.

Vår fotografvenn – kommende stjernefotograf – Audun Braastad, var på kampen og tok mange flotte bilder som du kan se HER. Nyt de, mange utrolig flotte bilder !

Dette skriver Østlandets Blad

Dette skriver Agderposten

Her kan du se kamputviklingen

Her er en liten tv kavalkade fra kampen

 


Elvijs Borodovskis2010-09-12