Tap for VIF i finalen – Follo

Tap for VIF i finalen

VIF kom til finalen fordi Falk trakk laget sitt etter gruppespillet…..

3 tidligere Follo HK spillere stillte på VIF laget; Morten Hansen, Torbjørn Andersen og Tom-Christian Helland Olsen.

Alle var med på et VIF lag som jobbet steinhardt i forsvar og som gjorde at Follo HK gjorde mange tekniske feil som førte til kontringer imot. Skuddene satt heller ikke der de skulle, mange bom og mange skudd som ble keepermat for en god VIF keeper.
Follo gutta virket trege og fikk ikke angrepsspillet til å fungere som vi vet de kan. Bakover var det ikke stort bedre. Det var til tider åpent som en låvedør i fosvaret vårt. Gutta klarte ikke å flytte seg sidelengs fort nok og VIF kom gjennom gang på gang på gang. Da blir det også vanskelig å stå bakerst.

En fortjent seier til VIF og kanskje Jan-Ivar og gutta må gjøre noe anderledes på treningen fremover for å få til det spillet vi vet at de kan?

2010-08-22