To sterke Follo-seiere – Follo

To sterke Follo-seiere

2010-08-21

Fram var motstander i første kampen for Follo i Herulf Cup idag. et Fram lag som har forsterket med flere Postenligaspillere bla fra Runar og Haslum og som har skumle hensikter med hensyn til opprykk fra 1.div.

Kampen var jevn gjennom hele kampen og lagene skiftet på å lede. Follo stillte med toppet lag og Kyrre var i skikkelig scoringshumør og puttet hele 8 mål i Fram kassa.

Pauseresultat var 9-12 til Fram og sluttresultat ble 23-22 til Follo HK.

Andre kampen og den siste i puljespillet var mot Fjellhammer. ed seier her var vi klar puljevinner og plassen i finalen på søndag var sikret.

Fjellhammer startet friskt, aggresive, kjappe i angrep, stort tempo i angrepsspillet og holdt følge til 7-7. Da stengte Bjørn Olav målet, gutta spillte bra forsvar og vi kunne gå til pause med 13-7.

2.omg fikk ungutta prøve seg. Med stort sett hele omgangen med «nr 2» spillere på banen, Alexander, Lars, Martin F, Martin H, Joachim V holdt de unna for Fjellhammer til klar seier 23-17. Dermed var den fjerde seieren i boks og Follo HK er dermed puljevinner og klar for finalen kl.16:15 i Mossehallen imorgen. Motstander blir klart først imorgen.