2 seire – Follo

2 seire

2 seire i Herulf cup.

Første kampen var mot vertslaget Herulf. Her var det jevnt til 4-4 også stakk Follo i fra og ledet 16-8 til pause.
Det var virkelig klasseforskjell på lagene og det så ut til å bli en komfortabel seier.

Men i 2.omg byttet Jan-Ivar mye på laget og vi gjorde noen tekniske feil og plutselig var Herulf nesten ajour.
Det ble nesten, gutta dro iland en 26-23 seier takket være bla godt keeperspill av Philip.

Andre kampen var mot Strindheim.
Strindheim startet forrykende og vi ble hengende etter 0-4 før gutta våknet og sakte men sikkert tok dem igjen til ledelse 12-10 til pause.

I 2.omg fulgte lagene hverandre med Follo i føringen med 2-4 mål til sluttresultat 20-16.
Vi stillte med et veldig ungt lag og burde nok ha vunnet klart med toppet lag, men det er hyggelig å se at unggutta viser seg frem. Martin Haube ble toppscorer med 6 mål i denne kampen og var god. Alexander Westby stod frem i den første kampen med 3 mål.

Lørdag er det Fram og Fjellehammer som er motstandere i Mossehallen.