Ystad 2 – Follo

Ystad 2

Dag 2: Tirsdag 10.08.10

Early up in the morning. Frokost har gutta fått i oppdrag å fikse selv her nede og utrolig nok så klarer de å få i seg litt mat… Første økten i Østerporthallen i dag startet kl 09:00, en rein håndballøkt hvor Jan Ivar satte fokus på overtall spill fra egen banehalvdel og ”halvkontringer”. Mye smågruppe spill med 1 mann i overtall. Økten ble rundet av med intervall løping på 10, 20, 30, 40, 50 og 60 sek arbeidstid og like mange sek rolig imellom dragene. Gutta lå langflate og gispet etter luft, deilig å se!!!

Herlig lunsj ble servert der hvor vi bor, en ny liten cowboystrekk på sengekanten før ”de eldste” hadde en ny håndballøkt fra 1400-15:00. Jan Ivar hadde satt opp treningskamp mot Ystad IF og lot de som hadde spilt mye i Skjærgårdslekene få hvile denne kampen. De som stod over var Elvijs, Kyrre, Steffen, Philip, Anders, Henrik og Magnus.

De andre gjorde seg klare til kamp 16:00.

Vi hang med i ca 10 min og viste til tider friske takter, men når Ystad da satte inn på toppet lag dro de sakte men sikkert ifra og ledet 16-8 til pause. Emil stod en god kamp i mål og hadde 16 redninger. Det bør og skal nevnes at Ystad har medaljeambisjoner i svensk eliteserie i år og har blant annet hentet en tysk bundesliga keeper og den svenske strekspilleren Ola Netterheim med fortid fra Norge og Haugaland. Sluttresultatet ble hele 35-21.

 

I skrivende stund sitter laget og har spillemøte hvor blant annet årets bøteregler er tema. Vi får vente i spenning å se hva årets summer på f.eks telefon som ringer i garderoben, glemme utstyr hjemme, komme for seint til oppmøte osv blir.

 

Ystad IF – Follo håndball

Kampfakta: 35-21 (16-8)

 

Emil Vindheim

Jostein Engen 2

Alexander Westby 2

Martin Flack 1

Lars Sterri 6

Nicklas Knudsen 3

Patrick Braarud

Joakim Østerås

Joakim Vorkinn

Martin Haube

Magnus W Brandshaug 1

Benjamin Nordby 6