Ystad 1 – Follo

Ystad 1

DAG 1: Mandag 09.08.10

 

Første dagen på årets treningsleir i Ystad er gjennomført. Etter ca 60 mils kjøretur etter vellykket opphold i Tønsberg og Skjærgårdslekene var vi endelig fremme i 03:00 tiden natt til mandag. Det bar rett i seng for slitne og mørbanka kropper og opp til første treningsøkt som startet kl 13:00.

Det var mange trøtte tryner og stive bein som ramlet inn i matsalen kl 11:30. Steffen, Sterri og Vorkinn glimret med sitt fravær. Etter en treg start ut av Strømstad endte turen deres langs med E6 syd for Gøteborg med tom tank. Etter litt hjelp fra lokalbefolkningen og ny leiebil, ankom de Ystad noen timer etter oss andre. Det viste seg at det var en diesel lekkasje av dimensjoner som var lite å gjøre med.

Første økta startet med litt ”trim for eldre” og andre oppstartsøvelser anført av en duggfrisk Ingvill og det var det som skulle til for å få gutta i gang.  Påfølgende håndballøkt i hallen og avslutning med en økt i bua og tunge løft av skrap. 2,5 timer etter at de entret hallen kom de slukøret ut igjen og var klare for middag. Utsøkt måltid med Kyllingfilet og tilbehør gikk ned på høykant før det var tid for en cowboystrekk på sengekanten.

 

 

2010-08-09