Seier i første kamp – Follo

Seier i første kamp

Årets første offisielle kamp er endelig gjennomført og Skjærgårdslekene er dermed i gang.

Follo-Runar 19-16 (7-9)

Sol-oljen ble først vasket av hendene i pausen…og det gutta presterte i 2.omgang lover godt for resten av oppkjøringen. Nykommerne Steffen Berg Løkkkebø og Elvijs Borodovskis startet kampen og tegnet seg tidlig i scoringsprotokollen. Begge gjennomførte en god kamp og pustet nok lettet ut etter debuten for Follo.

Bjørn Olav Raasok stod i mål hele kampen og holdt oss inne i kampen i 1.omgang med flere klasseredninger.

Jøndal var som vanlig sikker fra kanten og Joakim Østerås drev Runars langhårede nyervervelse fra Hellas til vanvidd.

Follopublikummet kunne høre et lettelsens sukk fra Jan Ivar etter en nervepirrende avslutning på kampen hvor Follo nesten rotet bort seieren som 3 minutter før slutt var langt nede i lomma. Nok en gang viser Follo seg som et lag som ikke lar seg stresse og drar seieren i land.

Alt i alt en grei start på en tre ukers periode med mye trening og kamper.

 

2010-08-07