Tour de Indre – Follo

Tour de Indre

Tredje og siste dag i Tour de Indre og regnet holdt seg nesten helt borte, på slutten tittet til og med solen frem for første gang iløpet av Touren.

Dagen startet med å rydde seg ut av Skiptvethallen for deretter å ta sykkelen fatt til en bondegård hvor vi har vært tidligere.
Her startet øktene med melkespannkasting og det var store forskjeller i lengden her. Den lengste var over dobbelt så langt som den korteste og det var mange forskjellige teknikker å skue.

Neste øvelse var å henge i armene fra en traktor lengst mulig og her hadde nok de minste og letteste en fordel.
Kjempeinnsats av alle og vinneren hang overraskende lenge.

Dernest var det staurbæring. Hvilket lag klarte å bære flest staur over en kort strekning.
Her var også mange måter å løse det på, noen var feige og tok for få staur og gikk nærmest søndagstur mens andre tok for mange og kom ikke rundt løypa…..
Navn skal ikke nevnes nå, men kanskje senere når resultatene og vinnerne blir presentert.

 

Nest siste øvelse var å holde et bilbatteri lengst mulig på strake armer. Armene var stort sett strake i starten, men etter hvert ble bøyen i albuen kanskje litt vel stor hos enkelte eller hva Jan-Ivar? Det som ingen kan ta noen av spillerne var innsatsviljen under denne øvelsen. Makan til grimaser, stønning og hyling er det lenge siden noen har hørt!

Siste øvelse var «traktorpulling». To fra hvert lag skulle dra en traktor lengst mulig. Her var nok troa på styrken til gutta større enn den i virkeligheten var.
Løypa var ganske flat i starten og da gikk det bra, men når løypa begynte å gå oppover saknet farten ganske fort.
Meningen var at øvelsen skulle gå på tid da man trodde de ville klare hele løypa, men det måtte gjøres om til det laget som trakk traktoren lengst. Noen overraskende resultater her !

Dagen i Østfold ble avsluttet med lunsj på langbord vertskapets romslige garasje.

Dermed var Tour de Indre 2010 overstått, det eneste som står igjen var å sykle hjem til Ski.

Resultater og vinnere/tapere vil bli presentert her når Jan-Ivar har fått summert alle resultater.