Tour de Indre – Follo

Tour de Indre

Dag 2 ble gjennomført i et ufyselig regnvær – kaldt, vind og masse regn.

Dagen startet med en sykkeltur til Nes Lensemuseum som ligger ved Glomma der hvor elven er på sitt bredeste.

Her startet øvelsene med fisking. Hver gruppe måtte lage sin egen fiskestang, fikk utlevert snøre, dupp, krok og agn og fikk 1 time på seg til å få som mange fisk som mulig
Det viste seg å bli vanskelig, kun gruppa til Kyrre klarte kunstykket å få en fisk, selv om gruppa med de kjevhendte hadde en mye større fisk på kroken. Den hadde de omtrent 20 cm oppe av vannet før den stakk av.

Etter fiskingen var turen kommet til at gutta skulle vise frem sine padle egenskaper ved å padle over Glomma og tilbake.
To og to i hver kano med strøm den ene veien og vind den andre veien, bølger og regn.
Nesten alle kom seg frem og tilbake med 2 unntak: Martin Haube og Joachim Østerås veltet halveis over og måtte hentes av Jan-Ivar og Daniel i motorisert kjøretøy og Lars sterri og Henrik Flack veltet på vei tilbake.

Uansett ufrivillig bad eller ikke, i neste øvelse skulle gruppen svømme med en tømmerstokk ut til en påle i elven og tilbake igjen. Det var definitivt kaldt og usedvanlig tungt med motstrøm når de skulle snu ute i elven ved pålen.
De fleste hadde problemer med å få snudd tømmerstokken og svømme tilbake til land, men alle svømte ut og tilbake med et unntak – skal ikke nevne navn her….

 

Etter all badingen gikk turen tilbake til Skiptvethallen for dusjing og bytte til tørre klær (for de som hadde noen tørt igjen).

Etter litt varm kaffe og hjembakt kake produsert av kona til Jan-Ivar, gikk turen ut på sykkelsete nok en gang for en tur rundt Skiptvet. Etter en taktisk finte av Benjamin Nordby ved å kjøre rett forbi matstasjonen underveis, moste han alle de andre og kom først frem til Skiptvethallen. Nicklas kom et stykke bak…….

Det siste som skjedde på dag 2 av fysiske strabaser, var et 3 km løp på turstier rundt Skiptvethallen.
Her moste Henrik Flack alle de andre og var langt foran i mål.

Dagens siste økt var en tur ned på den lokale pubben for spise pizza og se på playoffkampen mellom Norge og Litauen og Stavanger.

En sliten gjeng har en natt til i Skiptvethallen og noen øvelser til i Skiptvets skoger før sykkelen igjen vender hjemover til Ski.

 

2010-06-12