Infomøte G18 – Follo

Infomøte G18

Møterommet i Langhushallen var fullstappet  av foreldre og spillere da Follo presenterte G18 satsingen for neste sesong.
Og hvilken satsing ! Ny hovedtrener, ny assistent trener, mental trener, fysisk trener, keepertrener og forebyggende trener.

Noen av personene er kjente i Follo fra før av : A-lagets egen keeper Philip Åkesson skal bistå med keepertrening, klubbens osteopat, fysioterapeut og nå også daglig leder i Plexus, Ingvill Helland Anderson med forebyggende trening og Alexander Aalerud som allerede er fysisk trener for A-laget, vil nå også bistå G18.

G18 nye hovedtrener, Thomas Sigolsen fortalte om planer og tanker for neste sesong og hvilken sesong det kommer til å bli ! Dette blir fantastisk gled dere alle sammen ! Planer og tanker som Thomas la frem på infomøte vil bli lagt ut her etterhvert – følg med !
Ny assistent trener blir Kenneth Arntzen som har vært hjelpetrener på Nordstrands damelag denne sesongen.

Dette bare må bli bra – ikke mange klubber som kan skillte med denne satsingen på G18 nivå – gled dere unggutter !!