strålende av ungutta – Follo

strålende av ungutta

Unggutta storspillte i dagens 2 Spar kamper i Oppsal Arena.

I første kampen ble Runar utspillt og rundspillt til resultat 29-19. 1.omgangen var antageligvis det beste unggutta har prestert denne sesongen og la grunnlaget for en strålende seier.

I andre kampen mot Arendal begynte unggutta greit og ledet 3-0, men de slurvet for mye i angrep og var for slappe i forsvar og Arendal holdt følge. Til pause ledet de med bare 3 mål.
I pausen fikk unggutta noen alvorsord av Kristoffer og Odd-Egil og kom ut som et nytt lag i 2.omg.
Da satt forsvaret mye bedre og det ble færre bom fremover og Arendal ble fullstendig kjørt av lasset.
Unggutta vant med komfortable 33-19 !

De kan nå ikke bli dårligere enn 6 plass i Spar-serien da de nå har 20 poeng og det er hele 5 poeng ned til 7 plass.

Siste kampen imorgen mot Fjellhammer blir tøff. Fjellhammer har et fysiskt sterkt lag og unggutta må stille uten Magnus Walla Brandshaug, Alexander Westby og Martin Haube som må være med A-laget til Runarhallen og kvartfinale i sluttspillet.