tapte for BSK – Follo

tapte for BSK

Vi håpet at gutta ville «reise kjerringa» i seriens siste kamp mot BSK etter tapet i Langhushallen rett før jul.
Slik gikk det ikke. Vi ledet kun en gang  4-5 og det var etter 7 min i 1.omg. Resten av kampen var BSK foran eller det var uavgjort. Til pause stod 14-12 og vi satt med en følelse av at dette kunne gå hvis de «skrudde et par knepp» på siktet i 2.omg og vi fikk noen flere redninger.

Slik gikk det ikke, siktet ble ikke justert og flere redninger fikk vi ikke, tvert imot.
Vi holdt sånn nogenlunde følge til 22-21 og det var spillt 16 min av 2.omg.
De neste 5 min scoret BSK 5 ganger og vi 0, vi hadde bare 1 skudd på mål i denne perioden også…..
5 mål ble til 6 mål når dommerne blåste av og det stod 32-26 til BSK.

Synes vi sliter mye i etablert angrep og kontringer var vel omtrent fraværende. Fosrvarspillet satt heller ikke som det skulle, noe hele 7 straffer til BSK gir en pekepinn på mens vi bare fikk 2.
Dommerne var kanskje i overkant hjemmedommere ? Var en del episoder som virket ganske like hvor BSK fikk straffe og vi ikke fikk noen ting eller i beste fall frikast. Noe Jan-Ivar i 2.omg nok også synes da han pratet på seg et gult kort.

Men vi tapte ikke pga dommerne, men pga egen udyktighet.

Kyrre ble kåret til Follo HK’s beste idag – vi gratulerer !

Follo HK vant ikke kampen, men vi vant definitivt tribunekampen. Skulle nesten tro vi var i Langhushallen !
Strålende av alle våre trofaste tilhengere som tok turen til Nordstrandshallen i strålende vårvær – takk skal dere ha !

Vi gratulerer BSK med 5.plass og ikke 4.plass som de trodde. Dette fordi Arendal feide over Runar borte og vant 25-19 og tok dermed 4.plassen.
Follo HK havnet dermed på 6 plass i serien med 24 poeng, det samme som BSK og Fyllingen.