uavgjort mot bodø – Follo

uavgjort mot bodø

En dårlig start hvor forsvaret lakk som en sil og ditto redninger og det stod 9-14 etter 19 min. Da var ikke Jan Ivar veldig blid og kom med noen gloser som tydeligvis tente Bjørn Olav. Han stengte nemlig målet de siste 10 min til pauseresultat 14-15.

Med en oppløftene slutt på 1.omg våknet håpet om en glitrende 2.omg, men den gang ei.
Bodø startet igjen best og var oppe i en 4 måls ledelsen etter 13 min – 16-20.
Så kom 4 magiske minutter hvor Bjørn Olav igjen stengte målet og gutta fant veien til nettmaskene i andre enden av banen til uavgjort 20-20.

Etter 22 min puttet Nicklas inn ledermålet for første gang i kampen til 23-22.
Når Anders puttet på til 24-23 og Magnus puttet 25-23 når det var igjen 2 min av kampen øynet vel de fleste et håp om 2 nye poeng.
Når Bodø reduserte til 25-24 med 1 min igjen forsvant en del av håpet og når Kyrre bommet på et skudd med 10 sek igjen gikk det et stønn gjennom publikum.

Bodø tok ut keeper og satte inn en utespiller ekstra. Bodø passet, løp, passet, løp, passet og skjøt i mål med 1 sek igjen på klokka.
Vi måtte nesten gni oss i øynene over hvor enkelt Bodø hadde utlignet og hvor passive? gutta våre tilsynelatene var.

Surt med bare 1 poeng, men sett kampen under ett kanskje rettferdig….

Bjørn Olav ble kåret til Follo HK’s beste spiller og støtter vi fullt ut, han storspillte mellom stengene og holdt oss inne i kampen – velfortjent og vi gratulerer.