Kollaps – Follo

Kollaps

Vi håpet på den 5 seieren på rad og fortsatt ubeseieret i 2010, men Sandefjord ville noe helt annet.

Sandefjord begynte best og ledet 8-4 etter 13 min.
Så våknet Follogutta og tok sakte men sikkert igjen Sandefjord etter 22 min da Henrik satte inn ledermålet til Follo 11-12.
Resten av 1.omg så Follogutta ut som de hadde bra kontroll og gikk til pause i Jotunhallen med 2 måls ledelse (14-16).

2.omg derimot var forferdelig. Angreps spillet gutta viste var stillestående, lite kollektivt, fantasiløst, null aggresivitet osv osv. De stod stort sett stille og kastet ball og Sandefjord hadde en enkel oppgave med å stoppe dem. Avslutninger på dårlige sjanser og ikke utnytte overtallsspill, men tvertimot……
Gutta scoret 4 mål på de første 10 min og 2 mål på de siste 20 min !!

Sandefjord ville vinne idag og kjempet og kjempet, vi spratt ballen og ville vinne kampen en og en og ble dermed kjempet i senk til seier 24-22.
Denne kampen bør helst glemmes fortest mulig.