2:div Tapte for Haslum – Follo

2:div Tapte for Haslum

Det var to unge 2.div lag som møttes lørdag i Haslum hallen, begge hadde spillere født i 91-92 + at vi hadde Vorkin. Kampen bar preg av et litt for høyt tempo – så det ble mye løping. Der var turbohåndball i første omgang. Kampen var jevn, men vi lå hele tiden 2-3 mål etter.

Ved oppstart av andre la vi to merker for å prøve å ta dem igjen Det lykkes og ved ca 15 min er vi bare 1 bak, men så brenner vi sjangser igjen og havner bakpå. Derfra og inn makter vi ikke å stå opp og taper klart.

Denne gangen hadde vi ikke med noen midtbekk, så vi byttet den jobben imellom Walla og Haube. Guttene skal ha ros for mye bra spill og innsatsen. Fint var det også å se at overtallspillet sitter.

Disse var med:
Joachim Vorkinn 10, Jostein Engen 5, Magnus Knallstad 4, Fredrik Ringstad 3, Martin Haube 1, Sindre Svae 1, Magnus Walla Brandshaug 1, Emil Vindheim 1, Maximilliam Wollbråten, Arya Sadeghi.