Guttehåndballensdag med Ski IL – Follo

Guttehåndballensdag med Ski IL

Lørdag 30.januar arrangerte Ski IL Håndball Guttehåndballensdag i samarbeid med Region Øst Norge, Follo HK og Juniorklubben. Alle gutter 9-11-lagene til samarbeidsklubbene (Nordby, Ås, Langhus, Siggerud, Ski, Drøbak, Oppegård og Nesodden) til Follo HK var invitert til en annerledes håndballøkt i Ski Alliansehall.
Arrangementet er et tiltak for å sette fokus på gutterekruttering, samt skape en tettere relasjon mellom Follo HK og klubbens samarbeidsklubber. Over 100 ivrige gutter var med på arrangementet!

Fra Follo HK stilte Henrik Flack, Eldin Hajdaravic, Anders Skiaker Myhra, Nicklas Knudsen, Erik Strøm, Kyrre Johanessen, Bjørn Olav Rosok og Philip Åkeson.

Det var lagt opp til fire aktiviteter:

  -På en aktivitet lærte gutta hvordan de skulle skyte fortes mulig, med og uten fart for at skuddet ble målt på radar. Ut i fra farten på skuddene ser det ut som rekrutteringen til Follo HK går en fin tid i møte….

 

  -På en annen aktivitet var det trickskudd hvor spillerne fikk noen gode tips på hvordan de kunne øve seg for å skru ballen i mål.

  -Det var også laget en håndballquiz hvor spillerne ble utfordret på spørsmål fra herre EM, Follo HK, dommertegn med mer. Det beste laget ble premiert med hver sin signerte ball fra Follo spillerne.

 

 

  -Det var også lagt opp til at alle lagene skulle spille Flyballkamper – en morsom spillform som ligner på beachhåndball, der du bl.a får 2 poeng for trickskudd og det ikke er lov å stusse ballen. Her ble det vist mye morsom håndball, så det er ikke tvil om at de unge spillerne hadde snappet opp de gode tipsene fra Follo-spillerne!

Alle spillerne som deltok fikk en ny håndball som en hilsen fra Region Øst Norge.

Lene Lothe  2010-02-01