2.DIV: Tapte for Elverum – Follo

2.DIV: Tapte for Elverum

Kampen i Langhushallen idag startet bra. Gutta var litt passive i forsvarspillet og slapp Elverum litt lett til ved enkelte andledninger, men stort sett spillte gutta bra og Eirik Gombos stod meget bra i mål.
Dette viste seg i målprotokollen til pause hvor det stod 17-13 til Follo.

2.omgang ble en helt annen. Gutta var mye mer passive i forsvar, gløden, tempo og intensiteten i angrep var borte.

Keeper hadde nesten ikke redninger og gutta bommet på opplagte sjanser. Hele 28 bom hvor mange av de var alene gjennom med keeper og i tillegg kommer tekniske feil som det også var en del av.

En godkjent 1.omg, men en forferdelig dårlig 2.omg endte med seier 34-32 til Elverum.