2DIV: Slo OSI – såvidt – Follo

2DIV: Slo OSI – såvidt

OSI var motstander i Langhushallen i går. Et lag vi slo 39-35 i bortekampen i høst og som lå rett bak oss på tabellen.

Kampen startet veldig bra og gutta stod bra bakover og puttet mål forover. Hele 18 ganger nettet gutta i 1.omgang mens OSI bare klarte å lure Emil 8 ganger i 1.omgang. Emil stod en forrykende 1.omgang og drev OSI til vanvidd.

2.omgang var en helt annen kamp. Gutta «glemte» å spille forsvar og forover stemte det ikke i det hele tatt.

OSI tok sakte men sikkert innpå og etter 11 min stod det 20-17. Gutta klarte bare å score 2 mål de første 11 min av 2.omg!

Omgangen fortsatte i samme spor, dårlig angrepsspill med like dårlig uttelling og et enda dårligere forsvarspill og etter 26 min stod det helt likt 28-28. Da hadde altså OSI scoret hele 20 mål i 2.omg. mens vi bare hadde klart å score 10 ganger – var det noen som snakket om kollaps ?

Magnus Walla puttet kampens siste mål når det stod igjen 30 sekunder av kampen og vi kunne puste lettet ut for 2 nye poeng!

Samtidig satt vi å lurte på hva som skjedde. Fra total dominans og ledelse med 10 mål til pause og til total kollaps og en omgang som vi helst vil glemme fortest mulig – huff og huff !

Vi gleder oss over 2 nye poeng til 17 poeng og femte plass i 2.div.

Vi har fått med oss en ny fotograf – Audun Braastad – som går på skole i Ås. Han vil ta bilder av Follo HK når han kan og første forsmak på hans bilder kan du se HER

Vi ønsker Audun velkommen til oss og gleder oss til å se hans bilder fremover!