Indre Østfold – Follo 22-36 – Follo

Indre Østfold – Follo 22-36

Håndballåret 2010 startet med en oppvisningskamp i Skiptvethallen mellom Follo HK og et sammensatt lag med spillere fra indre Østfold, men som spiller i diverse lag bla BSK, Tistedalen, Trøgstad, Follo HK m.fl.

Follo HK har hatt juleferie og det kunne vel ses på de fleste, også spillerne på indre Østfold.

Første omgang var relativt jevnspillt med Follo som det førende laget.

Til pause stod det 15-12 til Follo HK

Follo HK våknet i annen omgang og dro sagte men sikkert ifra til en komfortabel 36-22 seier.

Dette var andre gang vi spillte en oppvisningskamp i Skiptvethallen og vi kommer gjerne igjen!

Over 300 tilskuere hadde tatt turen til Skiptvethallen og det setter vi stor pris på !

 

Disse spillte på Indre Østfold:

Bjørn Olav Raasok, Lars Sterri, Martin Haube 1, Tor Arne Bergum, Simen Fredriksen, Bård Kristiansen 2, Mats Fredriksen 5, Lars Løken 1, Inge Fundingrud 2, Espen Olsen 2, Magnus Jøndal 1, Anders Hauer 2, Anders Lund 1, Kristian Billing 5.

 

Disse spillte på Follo HK:

Philip Åkesson, Emil Vindheim, Martin Nilsen 5, Jostein Engen 2, Eldin Hajdarevic 3, Joachim Vorkinn, Anders Myhra 3, Christoffer Grüner 3, Erik Strøm 1, Nicklas Knudsen 2, Joachim Østerås 2, Kyrre Johannessen 6, Henrik Flack 8, Martin Flack 1.