Spar: Moste Sverresborg – Follo

Spar: Moste Sverresborg

Igjen en strålende kamp av unggutta våre!!

De startet aggresivt, med høyt tempo og knalltøft forsvarspill. Martin Haube nøytraliserte til tider Sverresborg gode venstre bakspiller – strålende ! Samtidig puttet han 7 mål og var en av banens giganter som tok ansvar og var stor !

Kjell Andre Hardy puttet også 7 mål mens toppscorer ble Andre Pedersen med hele 9 mål, det ene backhand etter først å ha bommet på en straffe. Fantastisk fortsett sånn Andre – kanskje du er den neste Kyrre ?

Unggutta ledet 21-16 til pause.

2.omg fortsatte i samme spor. Sverresborg ble lenger og lenger etter i målprotokollen og målorgien stoppet til slutt på 36-26 til follo HK.

Gratulerer unggutta  dette er noe av det bedre dere har prestert i høst – fortsett sånn !!

 

Follo HK ligger nå på en 7 plass med 8 poeng, 4 poeng bak BSK som har full pott med 12 poeng.
Her er det tett og muligheter til å avansere – vi gleder oss til neste runde 6-7.februar.

Disse var med :
Andre Pedersen 9, Kjell Andre Hardy 7, Martin Haube 7, Simen Thorsen 3, Jostein Engen 2, Stian Gjermstad 2, Kristoffer Opdahl 2, Fredrik Ringstad 1, Patrick Braarud 1, Magnus Knalstad 1, Jonas Fløttum 1, Mats Saugen, Maximillian Wollbraaten og Emil Vindheim.