KNUSTE DRAMMEN 37-27 !!! – Follo

KNUSTE DRAMMEN 37-27 !!!

Vi tar av oss hatten for det Follogutta presterte idag. Drammen holdt følge til 5-5 etter 7,30 i 1.omg, men så sa gutta takk for følge. 14-10 stod det etter 20 og til pause ledet gutta hele 21-13 og Drammen ble virkelig ydmyket på alle mulige måter.

Drammen hang rett og slett ikke med på tempoet og et utrolig aggresivt og strålende 3-2-1 forsvar.

ALLE gutta stod frem i dag og viste hjemmepublikummet – 850 av dem – at de kan slå hvem som helst i Langhushallen.

2.omg startet dårlig med mange bomskudd og Drammen krøp innpå. 14.min ut i 2.omg stod det 26-22 og da fikk Erik Strøm 2+2 min og rødt kort. Vi skulle spille 4 min med 1 mann mindre! De aller fleste regnet nok med at Drammen nå skulle ta igjen Follo, men den gang ei !! Follo vant undertallet 1-0 og dermed gikk futten ut av Drammen.

27-22 etter 18 min ble til 33-26 etter 25 og til slutt et knusende og ydmykende tap for Drammen med hele 37-27 !!

Kan virke som Drammen tok altfor lett på denne kampen etter å ha slått Elverum hjemme sist, men det skal ingen lag gjøre i Langhushallen. Drammen spiller rask håndball, idag var de daffe, Drammen scorer over 30 mål i snitt pr kamp, idag nektet vi de det med strålende forsvarspill og strålende keeperspill.

Årsbeste av Follogutta i 1.omg og slutten av 2.omg, Henrik Flack ble kåret til Follo HK’s beste spiller med hele 8 mål – VI GRATULERER DET VAR VEL FORTJENT !!

Vi gleder oss til neste kamp borte mot Runar !!

 

Disse var med:
Henrik Flack 8, Eldin Hajdarevic 8, Nicklas Knudsen 6, Anders Myhra 5, Magnus Jøndal 4, Erik Strøm 3, kyrre Johannesse 2, Martin Nielsen 1, Christoffer Gr¨ner, Torbjørn Andersen, Lars Sterri, Joachim Østerås, Bjørn Olav Raasok og Philip Åkesson.

 

 

Dette skriver Østlandets Blad

Dette skriver Drammens Tidende

Dette skriver Drammen

Dette skriver Norsk Topphåndball