Utklasset Haugaland 19-28 – Follo

Utklasset Haugaland 19-28

Etter en jevn 1.omgang hvor Haugaland stort sett ledet med 1 eller 2 mål og det stod 13-13 til pause, ble de siste 20 minuttene et rent Follo show.

Det stod 16-16 etter 10 min når gutta sa takk for seg og vant de neste 10 min med hele 10-0 !
Godt forsvarsspill og mange redninger gjorde at Haugaland ble parkert for godt og vi tok en ny 2 poenger borte.

Magnus Jøndal ble Follo HK’s toppscorer med hele 7 mål – tegner godt for lørdagens kamp mot Drammen. At Erik Strøm også begynner å finne veien til nettmaskene er et godt tegn – vi gleder oss til lørdag !

Disse var med :
Magnus Jøndal 7, Erik Strøm 4, Anders Myhra 3, Kyrre Johannesen 3, Eldin Hajdarevic 3, Joachim Østerås 2, Henrik Flack 2, Nicklas Knudsen 2, Martin Nielsen 1, Torbjørn Andersen, Christoffer Grüner, Bjørn Olav Raasok og Philip Åkesson.