Philip er klar ! – Follo

Philip er klar !

Alle gutta – fra sjefen sjølv og til de yngste – er nå på vei over fjellet til Haugesund og kveldens Postenliga kamp mot Haugaland.
Samtlige er klare for å blø for drakta og ta med seg 2 poeng hjem igjen mot et Haugaland lag som nesten ble feid ut av Elverumshallen for en uke siden da de tapte 39-21. Da manglet de flere spillere som de håper er klare til kampen idag.

I følge en uttalelse i Haugesund Avis av Nils Andreas Røher , håper Haugaland på 4 poeng på de siste 4 kampene før jul som er mot Follo hjemme og mot Fyllingen, Bodø og Sandefjord borte. La oss håpe Follogutta er skikkelig på hugget idag og gjør den målsettingen vanskelig for Haugaland.

Follo HK reiser over fjellet med fullt mannskap, ingen skader, ingen syke, alle friske og raske og utrolig gira på å «ta» Haugaland borte akkurat som Philip var mot Stord sist hvor han hadde noen viktig redninger mot slutten av kampen.

For de av oss som ikke kan se kampen live, kan du følge kamputviklingen live HER fra klokken 18:00.

LYKKE TIL GUTTA !!