Ungutta slo Ull/Kisa – Follo

Ungutta slo Ull/Kisa

Follo HK’s gutter 17 spilte UmbroCup kamp mot Ullensaker/Kisa i Jessheim hallen torsdag og vant med hele 30-21.

Kampen startet bra og Ski gikk opp i ledelse 6-0 før Ull/Kisa meldte seg på. Gutta spilte 3-2-1 forsvar som fungerte meget godt. Angreps spillet var til tider preget av mye bomskudd, og Ski ledet 15-10 til pause.

I andre omgang satte Ull/Kisa opp tempo og Ski fikk større motstand, men keeper Eirik stod meget bra og tok mange skudd. Første halvdel av andre omgang var også preget av mye bomskudd fra Ski, men det tok seg opp og avslutningen av andre omgang var meget bra hvor Ski storspilte.

Alle spillerne meldte seg på scoringslista, og sluttresultatet ble 30-21.