Uavgjort 29-29 mot Stord – Follo

Uavgjort 29-29 mot Stord

Etter 1 1/2 minutt stod det 1-1 og så stakk Stord fra og ledet for det meste 5 mål. Stord slapp til tider veldig lett til og ledet 10-5 etter 12 minutter og 13-8 etter 20 minutter.

Så virket det som gutta våknet litt og de begynte å ta inn på Stord til 14-15 etter 27 minutter før Stord dro litt fra til pause hvor det stod 15-18.

I 2.omgang virket gutta enda mer tent tok sakte men sikkert inn på Stord til det stod 23-23 etter 12 minutter. Så hadde vi en peridoe på nesten 10 minutter hvor vi ikke scoret mål i det hele tatt, hadde 4 skuddbom mens Stord scoret 3 ganger.

Ny opphenting og når Erik Strøm satte inn 28-28 etter 26 minutter øynet vi alle håp om 2 poeng.

Sånn gikk det ikke, Stord scoret en gang og Henrik Flack satte inn vårt siste mål når det var igjen litt over 1 minutt og dermed ble det poengdeling i en kamp hvor Follo ikke ledet en eneste gang.

Vi sliter litt i etablert angrep, vi fikk ikke kontringer og vi bommer fortsatt for mye, hele 20 bom hvor 2 av de var straffekast. Tempo ble sett på som et virkemiddel for å slå Stord, men det var heller ikke til stedet deler av kampen.

Det positive er at spiller jevnt med et lag som har slått Arendal, Drammen 2 ganger og Elverum i sine 4 siste kamper og er veldig sterkt for tiden. Erik Strøm våknet litt idag, scoret 4 mål og ble kåret til Follo’s beste spiller, vi gratulerer! Nicklas Knudsen var også god idag, scoret 3 mål og var med på å sette fart i angrepene. Henrik Flack og Magnus Jøndal ble toppscorere sammen med 7 mål hver.

Vi gleder oss til «poengkampen» lørdag 5/12 mot Drammen !