Ungutta lekte med Tistedal – Follo

Ungutta lekte med Tistedal

Kveldens kamp i regionsserien for G18 laget ble en ren overkjørsel over Tistedal. Det var aldri noen tvil om hvor de to poengene skulle havne.

Etter en litt treg start på kampen, fikk gutta satt 3-2-1 forsvaret og kjørt kontra. De ledet fullt fortjent 18-10 til pause.
Pausen ble benyttet til å prate om å fortsette med det høye tempoet og det gode forsvaret. Dette fungerte definitivt.
Tistedal fant ikke veien gjennom det gode forsvaret til Follo HK, og det som gikk forbi, tok keeperne greit.
Det tok hele 10 minutter før Tistedal fikk sin første scoring i 2. omgang, og da hadde allerede Follo HK-guttene puttet på 6 mål.
Guttene var virkelig i spillerhumør.  En godt gjennomført kamp, med gode keepere og godt forsvarspill.
I angrepsspillet satte vi gode avtaler og kjørte kontringer. Sluttresultatet ble hele 35-16.