Bodø – Follo HK idag 18/11 – Follo

Bodø – Follo HK idag 18/11

Idag, onsdag 18/11 tar Follo HK nok en gang den lange turen til Bodø og en heksegryte i Bodøhallen.
Sist vi var der var det bare 882 tilskuere og det er 2.000 færre enn da Bodø møtte Arendal. Nå er det ventet mange flere og kanskje nye rekord. Det betyr at det blir et skikkelig lurveleven i Bodøhallen denne gangen.
Men det hadde vi i siste hjemmekamp også, så både Jan-Ivar, Anders og de andre gutta begynner å bli vant til det.

Bodø mener de vet hvordan Follo HK skal slås bla ved å lage arbeidforholdene vanskelig for Kyrre. Regner med at Kyrre og Jan-Ivar vet hvordan det skal løses og at seieren mot Bodø sist (30-37) kan kopieres.

Bodø er desperate etter poeng etter at de startet med -3 pga av underskudd i fjor og det kan kanskje ødelegge for dem ? De har bare en seier hittil og den kom mot Arendal hvor de presset inn utrolige 2887 tilskuere.

Vi gleder oss og håper på 2 nye poeng i Bodøhallen i morgen!

Du kan følge kamputviklingen på kamper online hos NHF.

God tur og lykke til gutter !! 

Smile