Cupeventyret over – Follo

Cupeventyret over

NM Follo HK - Drammen 31 - 33

Med Follo HK’s første TV kamp fra Langhushallen, med et nytt rekordstort publikum på nesten 1.200, med masse trommer og Erlend på tribunen for å lage skikkelig liv, var rammen helt perfekt for en morsom, spennende og livat kamp i semifinalen i NM.


Trenere og spillere var klare og gutta startet veldig bra. 3-2 etter 4 minutter og 7-4 etter 10 minutter. Så våknet Drammen som ledet 9-12 etter 20 minutter og til pause hele 13-17. Med hele 13 skuddbom og 8 tekniske feil i 1.omg og bare 4 redninger, var kanskje skuldrene litt høye hos noen av gutta.

2.omg begynte skikkelig dårlig og etter 10 minutter ledet Drammen hele 17-24 og Follo tok time out.
Det hjalp og gutta tok sakte men sikkert inn på Drammen. Keeperne våre begynte å redde, skuddbommene ble færre, tekniske feil ble færre og det stod 26-29 etter 20 minutter.
5 minutter igjen å det stod 29-31, 45 sekunder og Anders satte inn
31-32. Follo hadde sjansen, men når Eldin fikk en 2 minutter ble Drammen for sterke og de vant 31-33.
2måls tap mot Drammen er igjen et meget bra resultat av Follo så dette bare bekrefter at vi har tatt flere steg i riktig retning denne sesongen og vi gleder oss veldig til fortsettelsen !!

Det vi gleder oss stort over er publikum ! Med litt over 1.000 tilskuere forrige hjemmekamp og med 1.200 nå, er det bare å bøye seg i støvet, håndball interessen i Follo har virkelig tatt av. tapte vi kampen på banen, så vant vi helt klart kampen på tribunen.

En stor bidragsyter til «støyen» i hallen, var noen erfarne trommiser fra Nordy.
Vi ønsker dere hjertelig velkommen tilbake på alle våre hjemmekamper !!

Regner med at kommunestyret som var til stedet ved dagens kamp fikk med seg stemningen, trøkket, entusiasmen, gleden osv og tenker på det når de bestemmer seg for hvilke fasiliteter den nye hallen i Langhus idrettspark skal ha.

Disse var med:
Henrik 8, Kyrre 8, Magnus 5, Erik 3, Anders 3, Nicklas 2, Eldin 2, Bjørn Olav, Christoffer, Martin H, Torbjørn, Lars og Philip.