ABC HUS – Follo

Ferdighus for enhver smak

«Boligdrømmen» – smak litt på ordet, og la tankene begynne å fly fra rom til rom. Nytt bad, eget kjøkken, soverom til barna og ikke minst din egen romslig stue. Våre ferdighus er designet ut ifra hva våre kunder har fortalt oss om sine ønsker for sin drømmebolig. Disse har vi kombinert med vår tekniske ekspertise om hvordan du bygger best og mest effektivt. Som et resultat har vi utviklet forskjellige hus med planløsninger og design som er gjennomtenkt og tilrettelagt for familielivets ulike stadier.

I samarbeid med interiørkonsulenter er farger, overflater, kjøkken og innredning av baderom valgt med fokus på kvalitet og trender. Du kan velge å bygge huset som det er designet i utgangspunktet, eller du kan velge en rekke tilvalg fra vår tilvalgskatalog.

Vi i ABChus vil gjerne være med på å realisere dine drømmer med våre spennende ferdighus. Etter lang tids leting og spekulasjoner kan vi gjøre din husdrøm til virkelighet på tomten du har funnet. Vi tilbyr gratis og uforpliktende tomtebefaring, samt en hyggelig boligprat med våre boligkonsulenter for å hjelpe deg i gang med prosessen. Ta kontakt med oss i dag, og les gjerne huskatalogen vår digitalt her på hjemmesiden! Vi gleder oss til å snakke med deg.

Enklere blir det ikke.

Navn:
ABC HUS
Adresse:
Kveldroveien 7
Postnr/sted
1407 Vinterbro
Tlf
474 71 550