Ny hjemmekamp onsdag – Follo møter Viking TIF i Stil Arena – Follo

Ny hjemmekamp onsdag – Follo møter Viking TIF i Stil Arena

Det svinger med Viking TIF. Laget har spilt seks kamper og har 50% uttelling så langt. 3-målstapet i sesongpremieren borte mot Falk ble fulgt opp med en sterkt 5-målsseier hjemme mot Fold. Deretter ble det en tøff bortekamp mot Kristiansand og 5-målstap. Så ble det to kalasseire mot Nøtterøy (+7) og Herulf (+10). I siste seriekamp tapte laget hjemme mot Stavanger etter å ha ledet ved pause.

Follo ligger nå på 2.plass på en svært jevn tabell – med ni poeng på seks kamper. Etter en strålende start har de to siste kampene kun gitt et poeng. Sandnes-kampen kan kanskje sees i et annet lys når man ser at Sandnes deretter har to to-poengere mot Charlottenlund og Falk, det vitner om et lag i klar fremgang. I siste seriekamp mot Fold ledet Follo ved pause, men i 2.omgang var det lite som stemte for Follo, og motsatt for Fold, så poengene ble igjen i Bærum. På onsdag er det nye poengmuligheter, forrige kamp mellom Follo og Viking TIF endte 30-30 i høst.

Follo Media har tatt en prat med Andreas Berntsen og Mats Julius Haakenstad før kampen.

Andreas, det svinger med Viking TIF, hvordan vil du oppsummere seriespillet så langt? – For vår del så har både poengfangsten og prestasjoner svingt litt mer enn vi ønsker. Vi har vært fornøyd med toppnivået vårt, men har foreløpig hatt litt for dype daler.

Hva tenker du foran kampen mot Follo? – Det er en vanskelig bortekamp i utgangspunktet. Historisk sett har kampene gjerne vært jevne. Begge lag har fått noen poengtap i det siste, og slepper inn litt for mange mål. Jeg tror laget som klarer å få til forsvar- og målvaktspillet, vinner.

Har dere fullt lag på onsdag, eller er noen usikre eller ute med skade? – Pt er vi fulltallige.

Mats, det er vel ingen katastrofe å tape borte mot Fold, men dere har kanskje tatt noen grep i laget for å riste av dere skuffelsen og rette blikket fremover? – Det er ingen krise å tape en bortekamp mot ett av topplagene men det er fortsatt sånn at vi alltid går inn for å vinne. Så en skuffelse etter tap vil alltid være der men vi har hele tiden vært forberedt på at vi kom til å tape kamper. Vi har hatt en god evaluering samlet av kampen og er klare for ny kamp igjen på onsdag.

Nå venter Viking TIF, et annet lag med opprykksambisjoner. Hva tenker du om den matchen? – Det blir en ny tøff kamp allerede kommende onsdag. Viking TIF har klare ambisjoner og gjort mye bra. Vi møtte dem jo også som første kamp i oppkjøringen og den endte uavgjort, så vi vet at det er ett veldig bra lag vi møter. Jeg tror det kommer til å bli en underholdende og spennende kamp som vi sikter på å komme vinnende ut av!

Har dere alle aktuelle spilleklare – eller er noen fortsatt usikre eller ute med skade? – Vi fikk en smell på Sander Smestad tidlig i Fold kampen. Den var ikke så alvorlig som først antatt men vi må nok stå uten han i denne kampen. Ellers fikk Magnus Ramos en overtråkk på trening som vi ikke helt har fått avklart. Marius Halvorsen er fortsatt ute de neste 3 månedene.

Noe annet du vil tillegge, Mats? – Vi gleder oss veldig til ny kamp i Stil arena og jobber hardt inn mot onsdagens kamp. Vel møtt!

Follo Media takker for praten, ønsker begge lag god kamp og ser frem til en spennende kamp på onsdag.

PS: Regjeringens nye smittevernsregler får ingen konsekvenser for gjennomføringen av Follo HKs kamper i 1.divisjon. Vi er opptatt av smittevern, og det skal føles trygt å komme på kamp i Stil Arena.

100 billetter er lagt ut for salg i Follo-appen og på nett. (https://foh.woow.no/#!/login)
Vi gjør oppmerksom på at det kun er lov å kjøpe én billett per person og at videresending/bytting av billetter ikke er tillatt grunnet eventuell smittesporing. Sesongkort gjelder som vanlig.
Her er viktige retningslinjer og informasjon til deg som ønsker å overvære kampen i Stil Arena mot TIF Viking.
Det er kun 100 billetter tilgjengelig utover sesongkort.
Salkartet tar hensyn til reglene om minimum 1 meters avstand, dette skal ikke under noen omstendigheter fravikes. Det er kun lov å sitte på oppmerkede plasser, det er ikke lov å stå. Familiemedlemmer kan heller ikke fravike disse reglene.
Det vil stå håndsprit ved inngangene og dette skal benyttes av alle.
Inngang fra 18:15. Kom i god tid slik at vi lettere overholder avstands-reglene. Husk minimum en meters avstand i kø – kioskkø, toalettkø osv.
Ved brudd på retningslinjene risikerer man å måtte forlate arenaen.